Dit zijn we

We zijn in kleermakerszit geboren. Lopen hebben we geleerd op de Catwalk.

Mode is internationaal. Wij ook. Bijna 30 jaar geleden zijn we vanuit Deventer begonnen met het produceren van kleding in Guimarães, Noord Portugal. Wij zijn vader en dochter. De derde en vierde generatie kleermakers. Het werken met textiel en produceren van kleding zit in onze genen. Wij houden van ons vak en wij zijn daar goed in.

by Karin:
Mode is internationaal.  Als jij weet wat je wilt heb ik aan een half woord genoeg. Ik hou het productieproces in de gaten en ik kijk vooruit. Sinds 1996 hebben we een eigen productie bedrijf.

Al 21 jaar woon ik in deze prachtige groene streek,  het is een fantastisch land met lieve hardwerkende,  betrouwbare mensen, bovendien een  mooie natuur en heerlijke groene wijn.
karin@portee.eu

by Harry:
Guimarães was in 2012 de culturele hoofdstad van Europa.
De textiel industrie is hier geboren.

Waarom denk je dat ik mij hier thuis voel ?

Ambacht staat bij mij voorop. Ik zorg voor optimale balans van kosten en baten.
harry@portee.eu