Wij zijn in kleermakerszit geboren. Lopen hebben we geleerd op de catwalk

Wij zijn in kleermakerszit geboren. Lopen hebben we geleerd op de catwalk

Dit zijn wij

Het werken in de mode en het produceren van kleding zit in onze genen. Wij houden van ons vak en zijn daar goed in.

Harry

Onze producties in Portugal brengt mij terug naar mijn jeugd in vaders kleermakerij; de op tafel zittende kleermakers en vrouwen achter de naaimachines leverde altijd een levendige sfeer van mensen die vol enthousiasme hun vak uitoefenden.

Bij uw bezoek aan onze showroom in Deventer, Graven 16 kan ik u voorbeelden laten zien uit onze vorige producties, zodat u een goede indruk krijgt van onze productiekwaliteit en de mogelijkheden die wij hebben qua personalisatie van uw modellen.

Karin

Zo zet de traditie zich voort. Als kind liep ik door mijn vaders herenmode zaak waar de kleermaker ter plekke de pantalons en blazers van klanten afspeldde om op maat gemaakt te worden in het atelier boven de winkel.

Ambachtelijke en professionele mensen die werkten in dit prachtige vak was mijn dagelijkse entourage. Deze traditie heb ik doorgezet in Portee, Guimarães, in het groene noorden van Portugal. Hier houd ik de productieprocessen in de gaten en begeleid alle communicatie, sourcing- en sample processen.

Lisa

Opgegroeid in Portugal. Groot gebracht in de kleding, 5e generatie en de laatste twee jaar samengewerkt in Portee.

Nu studeer ik in Antwerpen, maar ik ben zeker van plan de familietraditie door te zetten. De liefde voor mode is mij met de paplepel ingegeven.