Zo gaat het

Belangrijk is dat we een beeld krijgen van wat u precies voor ogen heeft. Daarvoor kan een schets, foto of een voorbeeld model (oud of nieuw) dat qua maat en/of materiaal u wel bevalt, een goed uitgangspunt zijn.

Het Model & Materiaal

Het Model & Materiaal

Behalve het model is het belangrijk te weten in welk materiaal u dit model wilt. De karaktereigenschappen van het doek zijn namelijk bepalend voor het model. Heeft het model valling nodig of juist niet. Wat zijn de draageigenschappen.

Eigen handtekening

Eigen handtekening

Wilt u dit model nog personaliseren door bijvoorbeeld een transfer, print, borduur of gepersonaliseerde accessoires. Wij beschikken over alle borduur- en printtechnieken: 3D, boxprints, screen-, sublimatie- en digitale prints, transfers. Puff borduurs, vlakborduren: badge-borduur of ander type applicaties.

Sampling

Sampling

Weten we voldoende dan ontvangt u van ons een richtprijs. Hierbij worden ook alle kosten vermeld van sampling. Is deze richtprijs werkbaar, dan gaan wij over tot het maken van een sample, waardoor u een tastbaar product in handen krijgt. Samples zijn voorlopers, waarop u eventuele aanpassingen doorgeeft wat betreft de fit, pasvorm en kwaliteit.

Bent u tevreden over het sample?

Om het productieproces te kunnen opstarten hebben wij een order nodig, zodat wij het doek of garens kunnen bestellen. U ontvangt een orderbevestiging van ons waarop alle product informatie en onze voorwaarden vermeld staan. Is deze orderbevestiging akkoord dan starten wij het productieproces op.

Welke kleur(en) wenst u?

Welke kleur(en) wenst u?

Uit onze ‘Pantone Cotton Planner’ met ruim 2000 geweven kleurstaaltjes kunt u uw kleur kiezen.

Doeltreffender is, dat u zelf met een kleur komt, bijvoorbeeld een kledingstuk of u stuurt ons een kleurcode. Voor te breien artikelen kunt u kiezen uit bestaande kleurkaarten.

Snijden van het patroonSnijden van het patroon

Het productie proces wordt opgestart

Het doek wordt gebreid en de kleur(en) worden geopend. Van deze kleuren ontvangt u van ons labdips (een klein stukje doek ingeverfd in deze kleur). Aan de hand hiervan kunt u controleren of dit de exacte kleur is die u wilt.

Zodra wij uw doek of de garens hebben ontvangen maken wij in hiervande PPS (pre production sample). De PPS is dus het laatste sample compleet met labels, eventueel met prints of borduurs, gepersonaliseerde accessoires, enzovoort. U houdt dus een vinger aan de pols.

Na uw goedkeuring starten we het productieproces op: het snijden, personaliseren en confectioneren.

Eindcontrole, inpakken en transport

Eindcontrole, inpakken en transport

Na de eindcontrole wordt uw bestelling met zorg ingepakt en gaat vanuit Matosinhos (Pt) op transport naar het adres waar u het wilt hebben. Wij werken met betrouwbare transportbedrijven.

Feedback en ervaringen