Eerlijke productie door blije handen

De bedrijven waar wij mee werken zijn allemaal gecertificeerd. Onze ververijen en printers voldoen aan de normen van de Europese Unie. Wij produceren op een eerlijke en schone manier, eco-friendly, duurzaam. Alle afval wordt gesplitst en gerecycled. Wij werken zoveel als mogelijk met zonne energie en beperken waar dat kan onze Co2-uitstoot.

Het geheim van mooie dingen zit ‘m niet in naald of draad
Noch in de knoopjes, noch in de maat
Niet in hout, papier of katoen
Maar in de mensen die het maken
En er stiekem hart en ziel in doen

Portee producten worden gemaakt door blije handen.

Wij doen niet aan ‘fast fashion’ en ‘disposable garments’ die de kledingindustrie bijna bovenaan in de lijst van grote vervuilers plaats. Wij produceren kwaliteit wat betekent dat een kledingstuk langer meekan en zelfs als goede 2dehands doorgegeven kan worden.

GOTS - logo
OCS-Blended
Eerlijke productie blije handen
Goede werkomstandigheden

Milieuvriendelijke verfstoffen en goede werkomstandigheden

Wij gebruiken milieuvriendelijke verfstoffen en hergebruiken geschikt water. Het uiteindelijke afvalwater wordt op het terrein zelf diverse malen grondig gefilterd voordat het wordt afgevoerd.

Ditzelfde geldt ook voor de printers, de gebruikte inkt is milieuvriendelijk [Volgens het Oeko-Tex Eco Paspoort]. Ook de werkomstandigheden in de producties zijn van deze tijd en redelijke salarissen. Ga voor meer informatie naar de website: www.oeko-tex.com

Door kwaliteit te produceren helpt Portee mee de enorme textielafval op deze wereld te verminderen.