Onze specialisatie

Elk kledingstuk is anders

Elk kledingstuk is anders, heeft een ander gebruiksdoel en daarom andere eigenschappen nodig. Deze eigenschappen vind je in de stof, het model en de “make”, de confectie dus.

Wie doet wat

De rondbrei stoffen worden geproduceerd door onze leveranciers “de breiers” en ingeverfd en gefinished door onze leveranciers “de ververijen”. Verder hebben we natuurlijk de labelmaker, de accessoire leverancier. Mensen waarmee wij dagelijks van doen hebben.

Confectie is belangrijk

Om de functionaliteit van het kledingstuk 100% te kunnen bewerkstelligen is, naast het model en de stof, de confectie van groot belang! Niet elk type kledingstuk kan op eenzelfde manier geconfectioneerd worden. Dus het is onmogelijk om alle verschillende soorten kledingstukken in eenzelfde confectie te laten maken.

Gaan voor perfectie

Tenminste… Als dit goed moet gebeuren.
Bijvoorbeeld in de surf- en swimwear; de draadspanning van de naaimachine moet meer dan perfekt zijn, er zijn speciale aanpassingen aan de naaimachines nodig om het confectioneren van deze super-elastische stoffen die de tendens hebben onder de machine weg te glijden, te vergemakkelijken.

Vakmanschap

En nog belangrijker; onze speciale dames die dit type confectie-werk door en door kennen en hierin professioneel zijn.
Of een gebreide trui bijvoorbeeld. Dit moet natuurlijk weer op een heel andere wijze gefabriceerd worden dan een sweatshirt. Bij een trui of gebreid vest worden de aparte delen niet genaaid, maar gelinkt; deze worden aangebreid.

Eigen handtekening

Om die redenen hebben onze directe partners allemaal hun eigen specialiteit op confectiegebied maar ook op stijl. Een ieder heeft zijn eigen talenten en een ieder heeft zijn eigen huismerk, zijn eigen handtekening.

Partners

Maria

Maria

Samen gegroeid vanaf het prille begin. Maria produceert met hart en ziel.

Vasco

Vasco

Altijd nieuwe ideeën. Niets is te gek!

Fernando - Joao Paulo

João Paulo

Organisatie is de kracht

Fernando

Perfektie tot in de puntjes!